WANDA BORHÁZ DISZNÓVÁGÁS PROGRAM
DÉLELŐTT 10.00-TÓL ESTE 24 ÓRÁIG
DÉLELŐTT 10.00-TÓL ESTE 24 ÓRÁIG
Eger Szépasszony- völgy 18-as pince
„welcome” pálinka 4 cl, 2 pohár fröccs
alapműveletek, előkészületek,
megkezdése, (abáló lé, faszén begyújtása),
Kezdetét veszi a disznó vágás
Állat szétszerelése, előkészület a daráláshoz, és a hurka, kolbász készítéshez,
frissen sült házi pogácsa 2 db
mangalica falatok 2 db
hagymás vér, savanyúság …
Vékony illetve vastag kolbászokat készítünk, közben az abáló lében főzzük a hurka, abált szalonna, disznósajt, alapanyagokat.
Párhuzamosan elkezdjük főzni a töltött káposztát, és az Orja levest.
jól megérdemelt ebéd elfogyasztása.
Orja leves
Sült pecsenye, Steak burgonyával
Abárolt szalonna, Házi savanyúság
Túrós, barackos rértes
4 cl pálinka, 2 pohár fröccs.
Felkészülés az estére
Disznótoros, Hurka , Kolbász,
Friss pörkölt, házi zsírban pirított, kakukfüves burgonyával
Töltött káposzta
Grill zöldség
Tiramisu eperpürével