Disznóvágás

WANDA BORHÁZ DISZNÓVÁGÁS PROGRAM

DÉLELŐTT 10.00-TÓL ESTE 24 ÓRÁIG

Wanda Borház

Eger Szépasszony- völgy 18-as pince

10.00 – 10.30-ig érkezés „welcome”

„welcome” pálinka 4 cl, 2 pohár fröccs

alapműveletek, előkészületek,

megkezdése, (abáló lé, faszén begyújtása),

9.30 Disznóvágás

Kezdetét veszi a disznó vágás

Állat szétszerelése, előkészület a daráláshoz, és a hurka, kolbász készítéshez,

10.00 Reggeli

frissen sült házi pogácsa 2 db

mangalica falatok 2 db

hagymás vér, savanyúság …

11.00 Hurka, kolbász készítő verseny

Vékony illetve vastag kolbászokat készítünk, közben az abáló lében főzzük a hurka, abált szalonna, disznósajt, alapanyagokat.

Párhuzamosan elkezdjük főzni a töltött káposztát, és az Orja levest.

14.00 Ebéd

jól megérdemelt ebéd elfogyasztása.

Orja leves

Sült pecsenye, Steak burgonyával

Abárolt szalonna, Házi savanyúság

Túrós, barackos rértes

4 cl pálinka, 2 pohár fröccs.

15.30 – 18.00 Relaxáció a szálláson

Felkészülés az estére

18.30 Vacsora

Disznótoros, Hurka , Kolbász,

Friss pörkölt, házi zsírban pirított, kakukfüves burgonyával

Töltött káposzta

Grill zöldség

Tiramisu eperpürével

19.30 Bortábornok avatás

20.00 – Zenés mulatság Dj vel zenével 24.00-ig

Részvételi díj: 34.400.-