Bor-gasztoronómia

Bor-gasztoronómia

ÉTTEREM ÉS GASZTRO KONYHA A SZÉPASSZON-VÖLGYBEN

Wanda Borok a Borászatunkból és Ételek a Konyhánkból.

A BOR-gasztronómiai menük bármelyikét akár 2 fő részére is elkészítjük.

Folyamatosan foglalhatók az időpontok, akár Céges ebédek, rendezvények, Ballagások, Keresztelők, Esküvők, Családi események megtartásához… 2-60 főig

Éttermünkbe előfoglalás útján tudunk csak aszalt biztosítani!

Nálunk a borász a szakács is egyben!

MEGFORDÍTJUK AZ IRÁNYT! HOGYAN IS TESSZÜK EZT?

Ételkészítésünk során előtérbe helyezzük, a borok íz és illatvilágát, feltérképezzük, kielemezzük borainkat, majd ehhez igazítjuk az ételek optimális borra hangolását.

Szándékunk szerint ezzel a módszerrel, még tökéletesebben tudjuk kiszolgálni Önöket és így még több örömet tudunk nyújtani a nálunk eltöltött időre.

menü választékot továbbra is az évszakokhoz igazítjuk, ha lenne valamilyen különleges elképzelésük, igyekszünk elkészíteni, forduljanak hozzánk bizalommal!

Természetesen az ételek választhatók az ajánlott borsor nélkül is.

Törekvésünk, hogy az alapanyagainkat minél nagyobb százalékban a régióban élő kistermelőktől szerezzük be, támogatva ezzel a régió fejlődését.

Fontos kiemelni, hogy boraink adalékmentesen készülnek!