Borászat
A Borművészet otthona: Valóban így van: a borkészítés művészet, és hihetetlen boldogság, amikor kikerül a kezeink közül egy csoda amit egy élő anyagból, pusztán a természet adta kémiai és biológiai folyamatok segítségével viszünk véghez. A Mi borainkra ez hatványozottan igaz, ugyanis 2016-ban elkezdtünk kén nélkül, mindössze 1 milliliter/100 liter dózissal, grape fruit magkivonattal stabilizálni a borainkat. Az eredmény fantasztikus! Csodaszép egészséges, tökéletes, és jól érlelhető Borok születnek.
/Kerenszky Attila/
Borok
A szőlő metamorfózisa: Számomra az a legfontosabb, hogy a szőlőtőkéről kóstolt szőlő és a poharunkba került Bor esetében tetten érhető legyen a kapcsolat. Optimális esetben sikerül elérnünk ezt az állapotot, folyamatosan törekszünk arra, hogy évről évre egyre jobb és tökéletesebb borokat készítsünk, fókuszálva a fajta és a terroár őszhangjának megmutatására, viszont ehhez jelentős mennyiségű megfigyelésre, időre, türelemre és tudásra van szükség ahhoz, hogy állandósítani tudjuk a pozitív eredményeket!
Fontos kiemelni, hogy boraink adalékmentesen készülnek!
/Kerenszky Attila/